Spring naar de inhoud

Robotica en AI als veelzijdige bouwstenen

Bij Devion pionieren we graag. Logisch dus dat we innovaties zoals robotica en artificiële intelligentie al van bij de start omarmen. Niet zomaar als moderne snufjes, wel als waardevolle bouwstenen voor jouw automatisatie. Door de nieuwste mogelijkheden mee te nemen in onze unieke concepten, maken we elke dag het verschil. Met en voor

"Met innovatieve technieken bouwen we bruggen tussen de schakels in je productieflow"
Industriële robots

Industriële
robots

Volledig geautomatiseerd, razendsnel en uiterst precies. Geen wonder dat industriële robots in heel wat automatisatietrajecten de superhelden zijn. In elke industriële setting nemen ze moeiteloos de meest veeleisende taken op zich. Zonder menselijke interactie en maar liefst 12 x sneller dan de laagdrempeligere transformatie met een cobot. Zo zet je werkkrachten elders en beter in.

Cobots

Collaboratieve robots, kortweg cobots, werken naast en samen met mensen. Ze zijn compact, gemakkelijk verplaatsbaar en verlichten snel belastende of repetitieve taken. Bij elke robotisering bekijken we nauwgezet of een cobot of een industriële robot het meest aangewezen is, in functie van je wensen en je budget.

AGV’s en AMR’s

Transportoplossingen doorheen je productieomgeving, zonder nood aan een bestuurder en met de passende veiligheidssystemen. Daarvoor zetten we AGV’s of AMR’s in bij de ontwikkeling en bouw van je concept. Terwijl AGV’s een aangeleerd pad volgen, definiëren AMR’s zelf hun optimale route met camerasystemen. Een slim en dynamisch alternatief voor klassieke rolbanen.

AI en smart vision

Vormen herkennen, eventuele minderwaardige grondstoffen of (half)fabricaten uitselecteren en nog veel meer. De zelflerende capaciteit en het autonome beslissingsvermogen van AI en smart visionsystemen zetten de richtlijnen en criteria van jouw productie om in de praktijk. Zonder menselijke handelingen en op basis van voorbeelden en eigen ervaring.

Foto transportband

Independent cart technology

Met MagneMotion en iTRAK Technology van Rockwell zetten we wrijvingsloze aandrijving in voor jouw interne transporten. Het resultaat: minder energieverbruik, minder slijtage aan je installatie en soepele start- en stopbewegingen, in het voordeel van je productkwaliteit. Met B&R van ACOPOS zetten we ook al het bijzondere transportsysteem met magnetisch zwevende tegels in voor jouw automatisatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

24/24u
monitoring.

Voorzichtig als het op innovatieve oplossingen aankomt? Een logische reflex, maar nergens voor nodig. Onze experts staan voor je klaar, 24 op 24 en 7 op 7. We monitoren je installatie en grijpen snel in als zich een probleem voordoet. Daar mag je op rekenen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Nieuwsbrief