Spring naar de inhoud

Sectoren

Devion biedt de juiste automatiserings­oplossingen voor iedere sector.

Het verbeteren van productieprocessen, automatisering van machines, systeemintegraties – het zijn slechts enkele van de actuele uitdagingen voor ieder bedrijf ongeacht de sector. Het ontwikkelen, bouwen en monitoren van machines of processen afgestemd op uw sector is daarom een must.
Devion biedt oplossingen voor diverse sectoren. Hierbij zetten we onze brede expertise in op het gebied van verpakkingsoplossingen, trun-key oplossingen, robotica, AI of systeemintegratie.

Food & beverage

Strenge hygiënenormen, nauwkeurige controlemechanismen en een aaneenschakeling van uiteenlopende productiestappen: food & beverage biedt heel wat kansen voor optimalisatie. Devion ontwikkelt oplossingen voor de actuele en toekomstige uitdagingen van jouw bedrijf.

Foto transportband

Logistiek

In een logistieke keten maakt efficiëntie een wereld van verschil. Automatisatie in de dagelijkse workflow heeft dan ook een sterke positieve impact. Als vertrouwde partner voor logistieke bedrijven ondersteunt Devion groei en ontwikkelt het technische oplossingen op maat.

Actiefoto Devion

Productiebedrijven

Als productiebedrijf zet je sterk in op het optimaliseren van processen om zo je productie te verhogen. Devion automatiseert diverse processen in je workflow. Zo werk je flexibeler, slimmer en geef je medewerkers ruimte om zich in te schakelen in taken met toegevoegde waarde. Daar plukken je werknemers en je klanten de vruchten van.

Actiefoto Devion

Farma

Net zoals andere industrieën heeft ook de farmasector met heel wat uitdagingen te kampen. Bovendien zijn de normen, onder meer qua hygiëne en kwaliteitscontrole, hoog. Die gevoeligheden neemt Devion mee in het uitwerken van unieke concepten voor een automatische productie en orderverwerking.

Op zoek naar een deskundige partner?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Nieuwsbrief