Ook gebeten door techniek? Ontdek onze technische jobs

Heeft u een bijzondere voorliefde voor techniek? Bent u gefascineerd door industriële automatisatie? En schrikt een dosis uitdaging u niet af? Solliciteer dan voor de technische jobs bij Devion, pionier in automatiseringsoplossingen op maat. Vervoeg ons getalenteerde team en maak het verschil voor tal van bedrijven in de productie-, food & beverage-, farmaceutische en logistieke sector in zowel binnen- als buitenland.

Kies jouw toekomst op onze vacature website! 

DEVION KANTOOR-356
Devion_nv_44
Devion_nv_76

Waarom een technische job bij Devion?

  • Devion is een dynamisch, jong en gerenommeerd automatisatiebedrijf met jarenlange ervaring dat maximaal inzet op betrokkenheid, professionalisme, ontwikkeling en respect bij zowel klanten als medewerkers.
  • Begeleiding en training van onze medewerkers staat bovenaan ons lijstje. We bieden tal van opleidingen aan zodat u steeds kunt blijven groeien en bijleren.
  • Elke dag gaat u nieuwe uitdagingen aan om mee te werken aan de machines van vandaag én morgen. Uw dagen zijn gevarieerd, leerzaam en verrijkend.
  • U komt terecht in een omgeving waar u uw talent kwijt kunt en waar zelfstandigheid gestimuleerd wordt.
  • Gaat u in op een van onze technische jobs? Dan kunt u rekenen op een aantrekkelijk en motiverend verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Kies jouw toekomst bij devion

Bent u de technische expert die wij zoeken?

Laat dan snel van u horen en solliciteer voor een van onze technische jobs. Of solliciteer spontaan en vertel ons meer over uw capaciteiten en talenten.

JOIN OUR TEAM