Devion, gepassioneerde machinebouwer met jarenlange ervaring

Industriële automatisatie is de toekomst. Als machinebouwers die jarenlang in het vak zitten, weten we dat maar al te goed. Ruim 20 jaar worden we gedreven door onze liefde voor techniek en halen we het beste uit onszelf om productie- en logistieke processen veiliger, sneller, kostenefficiënter en zorgelozer te laten verlopen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? We creëren hoogtechnologische en doordachte automatiseringsoplossingen van A tot Z, perféct op maat van de klant.

Van DC Engineering naar Devion

De jarenlange ervaring van Devion in de industriële automatiseringssector steunt op DC Engineering, de eenmanszaak waar het allemaal mee begon. Doorheen de jaren hebben we ons steeds verder geëngageerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe technologieën te implementeren en nieuwe vakgebieden te verkennen. We wilden onze activiteiten verder uitbouwen en onze klanten een start-to-finish oplossing aanbieden om hen nóg beter van dienst te zijn.

Vandaag de dag kunnen onze klanten bij ons terecht voor zowel ontwerp en engineering, machinebouw, borden- en kastbouw als softwareontwikkeling. Onze engineers, technische tekenaars, machinebouwers en programmeurs begeleiden uw project steeds van begin tot eind en zetten hierbij perfectie, precisie en professionalisme voorop. Enkel zo kunnen we een resultaat garanderen dat uw verwachtingen overtreft.

Als dynamisch bedrijf willen we steeds vooruit kijken, durven we onszelf in vraag te stellen. We willen het morgen nog beter doen dan vandaag.
Declerck Kris
Devion
DEVION KANTOOR-482
DEVION KANTOOR-398

Onze kernwaarden in een notendop

Betrokkenheid

Bij Devion willen we graag producten en diensten leveren zoals we dat voor onszelf zouden doen. Enkel het beste is goed genoeg: betrouwbare producten van de hoogste kwaliteit, perfect afgestemd op uw noden, wensen en eisen.

Professionalisme

In de job van machinebouwer draait alles rond professionalisme en kwaliteit. We gaan elke dag tot het uiterste en leggen de lat torenhoog, zodat niet enkel u maar ook wijzelf trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Ontwikkeling

Onze enthousiaste trendsetters gaan steeds op zoek naar de nieuwste technologieën, blijven hun kennis verruimen en houden ervan om complexe vraagstukken op te lossen. Dat motiveert, drijft en prikkelt hen elke dag.

Respect

Bij Devion streven we naar respectvolle langetermijnrelaties met onze klanten, zodat elke partij beter wordt van de samenwerking. Een klantgerichte en correcte aanpak maakt het verschil voor u én voor ons.

Our roadmap to success

1) Ontwerp en engineering

Vertrekkend vanuit uw noden, wensen, eisen, doelstellingen en productieomgeving bedenken we een passende automatiseringsoplossing en werken we een eerste concept uit. We voeren bovendien een risicoanalyse, haalbaarheidsstudie, voorcalculatie en offerteanalyse uit en stellen de operator- en onderhoudshandleidingen op. Nadien creëren we een 3D-detailontwerp en bouwen we indien gewenst een prototype zodat u perfect kunt inschatten hoe uw oplossing er in realiteit zal uitzien.

2) Productie en testing

Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen over tot de uitvoering van uw project. In deze fase werken we zowel de mechanische, elektrische als sturingscomponenten van uw project verder uit. Onze machinebouwers monteren alle componenten en stellen de volledige installatie op in ons atelier. Nadien testen we de werking van de machine tot in het kleinste detail en sturen we bij waar nodig.

3) Oplevering en opleiding

Nadat u de machine goedgekeurd heeft, breken we ze af en installeren we ze opnieuw bij u ter plaatse. We zorgen ervoor dat alles correct geïmplementeerd en bekabeld wordt, testen het geheel volledig en starten de installatie op. Bovendien voorzien we opleidingen om onze technische kennis over te dragen en uw medewerkers zoveel mogelijk vertrouwd te maken met de nieuwe installatie. Wenst u onderhoud of assistentie na de opstart van uw project? Dan is het mogelijk om een 24u/24u supportcontract met ons af te sluiten.

DEVION KANTOOR-606

Let’s get started!

Aan de slag gaan met uw plannen? Machinebouwer Devion werkt aan uw automatiseringsproject tot alle puntjes op de i staan.

Deze bedrijven gingen u voor

logo-klm
Pepsico Veurne
Logo Medgenix
abinbev
veos
Poco Loco
Niko
pasfrost
assa abloy
Libeert
PBI