25 sep. 2022

Een blik achter de schermen tijdens onze Familiedag

Onze medewerkers kennen de wereld van de automatisatie door en door. Voor hun omgeving is het dan weer vaak een groot mysterie wat hun partner, ouder, broer of zus precies doet als job. Daarom organiseerde Devion een Familiedag, om de entourage van hun medewerkers te tonen wat zoal gebeurt achter de muren van het bedrijfsgebouw.

Automatisatie is een ruim begrip, dat voor leken erg vaag en onbekend is. Pas door de mogelijkheden echt te zien, kan je je er wat bij voorstellen. Het bedrijfsleven bij Devion zien en ervaren was dan ook de missie van de Familiedag. In het diverse programma was er voor elk wat wils:

  • wandelroute door het bedrijf, met hun eigen familielid als persoonlijke gids
  • babbeltjes in de tent, met hapjes en drankjes
  • springkasteel voor de kleinsten
  • volksspelen voor jong en oud
  • frietjes met frikandel, brochette of kaaskroket in de late namiddag
IMG_3782 2
IMG_3780 2
IMG_3783

Heel wat familieleden gingen graag in op de uitnodiging om een blik achter de schermen te werpen. We mochten 86 volwassenen en 11 kinderen ontvangen. Zij waren onverdeeld positief over hun bezoek en Devion als bedrijf. Vooral de projecten waar we mee bezig zijn, maakten indruk. Daar zijn we dan ook trots op, samen met het hele team.

De familiale sfeer, waar we op onze werkvloer over waken, zetten we op deze dag extra in de kijker. Bloedverwanten en werkfamilie die elkaar ontmoetten en samen een mooie dag beleefden, het was mooi. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

IMG_3773
IMG_3799
IMG_3791