Machinebouw op maat van uw productieomgeving

Een specifieke machine nodig die niet verkrijgbaar is op de markt? Devion is dé expert in machinebouw op maat en construeert voor u een machine die voor de volle 100% aan uw specifieke behoefte beantwoordt. Van transportsystemen over robotcellen tot volledig uitgewerkte productielijnen.

Ontdek onze aanpak

Maatwerk tot op de laatste millimeter

Bij Devion bouwen we geen standaardconstructies. Iedere installatie wordt afzonderlijk bekeken en uitgewerkt volgens uw wensen, noden en eisen. Want uiteindelijk is elke productieomgeving uniek en vereist elk productieproces een unieke automatiseringsoplossing.

En dié oplossing bedenken onze machinebouw experten samen met u van A tot Z. U kunt ons namelijk inschakelen voor zowel concept design, mechanisch design, elektrisch design als softwareontwikkeling. Daarnaast kunnen we ook bestaande machines aanpassen en updaten. Samen zorgen we ervoor dat u niet enkel aan productiviteit, efficiëntie en rendabiliteit wint, maar ook een veilige, ergonomische en comfortabele werkomgeving creëert.

Wn 3_2
Devion_nv_94

Welke installaties kunnen wij zoal voor u realiseren?

Manipulatie-, hef- en hijswerktuigen

Via manipulatoren, heftoestellen en hijsmiddelen kunt u uw goederen eenvoudig en veilig in een bepaalde positie brengen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld in no time draaien, kantelen, manipuleren, optillen of verplaatsen.

Montage- en assemblagesystemen

Via de hoogtechnologische montage- en assemblagesystemen van Devion kunt u uw assemblagelijn automatiseren en verschillende onderdelen tot één geheel verwerken op een uiterst snelle, flexibele en eenvoudige manier.

Interne transportsystemen

Uw interne transport automatiseren? Dankzij onze hoogwaardige interne transportmiddelen loopt alles op rolletjes. Als specialist in machinebouw kunnen we de meest uiteenlopende systemen integreren, gaande van rollenbanen en transportbanden tot stapelaars, transfer-, hef- en draaitafels.

Verpakkingsmachines

Devion stelt de perfecte verpakkingsmachine voor u samen om uw verpakkingsproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Palletwikkelaars, dozenvormers, omsnoeringsmachines, druk- en etiketteerapparatuur zijn slechts enkele van de vele opties.

Robotinstallaties

We ontwikkelen hoogtechnologische robotinstallaties die we programmeren om een specifieke taak of verschillende taken uit te voeren. Deze robots kunnen we uitrusten met custom-made tools, zoals servogrijpers, pushers of vacuümtools.

Motionsystemen

Magnetisch of servo-aangedreven motionsystemen benaderen bewegingsbesturing op een compleet vernieuwende manier. Ze stellen u o.a. in staat om producten uiterst gecontroleerd en nauwkeurig te verplaatsen via vloeiende bewegingen en om carriers continu op te volgen.

DEVION-KLM-901

Schakel ons team in voor machinebouw op maat

Devion bouwt een hoogkwalitatieve machine op maat om uw workflow te verbeteren en de kwaliteitscontrole van uw product te verhogen.