Elektrisch ontwerp, bordenbouw en veldbekabeling

Elektrisch ontwerp, bordenbouw en veldbekabeling overlaten aan een specialist? Naast het engineerings-, mechanische en sturingsgedeelte verzorgt Devion ook het elektrische gedeelte van uw project. Met onze jarenlange ervaring, gevoel voor techniek en oog voor detail garanderen wij steeds een eindresultaat dat zijn vruchten afwerpt, vandaag én morgen.

Meer over Devion

Optimaliseer uw productieproces met een machine op maat

Standaardmachines vormen lang niet altijd de oplossing voor uw specifieke noden, eisen en doelstellingen. Misschien heeft u wel nood aan een speciaal ontworpen machine omdat u bijvoorbeeld een nieuw product op de markt wilt brengen, meer productie wilt draaien of uw productieproces wilt automatiseren.

Bij Devion nemen we het totaalplaatje voor onze rekening om u zoveel mogelijk te ontzorgen en uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Of het nu gaat om detailontwerp, bordenbouw, softwareontwikkeling of machinebouw, ons gekwalificeerde team staat klaar om alle uitdagingen aan te gaan en een succes te maken van uw project.

DEVION KANTOOR-360
DEVION KANTOOR-242

De elektrische omkadering van uw project, van A tot Z

Elektrisch ontwerp

Onze elektrische tekenaars maken een nauwkeurige studie van alle nodige elektrische componenten en voeren o.a. kortsluitstroom- en kabelberekeningen uit. Vervolgens tekenen ze een kast lay-out en een minutieus elektrisch schema in EPLAN conform de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dit elektrische ontwerp vormt de basis voor de bordenbouw, kastbouw en veldbekabeling.

Bordenbouw en kastbouw

Als alle plannen op tafel liggen, construeren onze deskundige bordenbouwers de elektrische borden, verdeel- en schakelkasten in ons eigen atelier. Dit doen ze uiterst secuur en geheel volgens de specificaties van het elektrische schema. Zo zorgen we steeds voor een eersteklas, solide kwaliteit in al onze producten.

Veldbekabeling

Wanneer uw installatie op de werf wordt geïnstalleerd, verzorgt ons team de aansluiting van de motoren, fotocellen, proxy’s e.d. Het geheel wordt vervolgens grondig getest en nadien opgestart. We zorgen er steeds voor dat alles proper en net gebeurt, met zorg voor de EMC-richtlijnen (elektromagnetische compatibiliteit).

Kast 7_2
DEVION KANTOOR-365
DEVION KANTOOR-290

Schakel Devion in voor uw automatiseringsproject

Devion staat synoniem voor ‘customized automation’ en helpt u op weg naar een volledig geautomatiseerde productie of logistieke operatie.